Glemt detaljer?

Etageseng

MOJO etagesenge

Den altid populære etageseng

En etageseng er en social og sjov seng. Hvilket barn ville ikke elsker at kunne sige godnat og godmorgen til en af sine søskende nedenunder? En køjeseng er den optimale seng til søskende, der deler værelse og hvor pladsen på værelset skal udnyttes optimalt. Hver barn får sin egen seng, med mulighed for privatliv i med en etageseng. Etagesengen er også perfekt, hvis barnet ofte har overnattende gæster.

En etageseng rummer mange muligheder, hvilket gør at etagesenge er og altid har været utrolig populære – det kan vi godt kan forstå.

Etagesenge med fokus på design, kvalitet og komfort
Vi har to typer og størrelser etagesenge i vores sortiment. Begge typer etagesenge er enkle og flotte i deres design, hvilket passer godt til de skandinaviske børneværelser. Vi har brugt de bedste råmaterialer med tanke på sundhed og miljø til vores etagesenge, således dine børn kan sove sikkert om natten.

Vores etagesenge er fleksible senge, der kan ændres efter behov. Du kan derfor være sikker på at din etageseng kan holde til dine børn i mange år. Der findes desuden ekstra tilbehør til nogle af vores etagesenge, således du får flere muligheder for optimal udnyttelse af plads og etageseng.

Etagesenge

Få et skrivebord under etagesengen og udnyt pladsen optimalt

Lækkert tilbehør

TOP