Glemt detaljer?

Køjeseng

MOJO køjesenge

En Køjeseng ikke kun et sted hvor dine børn vil falde til ro, efter lang og sjov dag med leg og ballade. Det er også et sted hvor børnene finder pladsen til leg.

Hvem ville ikke gerne kunne sige godmorgen og godnat til sin bror eller søster der ligger lige neden under. Køjesengen giver tryghed til de søskende, der ligger sammen og sover. En køjeseng er den perfekte seng til søskende, der deles om et værelse og hvor pladsen skal på børneværelset skal udnyttes optimalt. Køjesengen fylder kun som én seng, men giver hvert barn et privat område hvor barnet kan have lidt privatliv.

En Køjesengen rummer mange muligheder, hvilket gør at Køjesenge er og altid har været utrolig populære – det kan vi godt kan forstå hos Ludolf.

Køjeseng med fokus på design, kvalitet og komfort

Vi har to typer og størrelser af køjesenge i vores sortiment. Begge typer af køjesenge har et enkelt og flot design i skandinaviske traditioner. Materialet der er brugt laver op til vores krav, når det kommer til vores filosofi omkring brugen af de bedste råmaterialer med tanke på sundhed og miljø. I vores køjesenge kan dine børn kan sove sikkert om natten.

Vores køjesenge er fleksible senge, der kan ændres efter behov. Du kan derfor være sikker på at din køjesenge kan holde til dine børn i mange år. Der findes desuden ekstra tilbehør til nogle af vores køjesenge, således du får flere muligheder for optimal udnyttelse af plads og køjesengen.

Køjesenge

Junior Køjesenge

Lækkert tilbehør

TOP