Glemt detaljer?

Velkommen hos Ludolf

Hos Ludolf sælger vi senge for livet. Sengene kan bruges af alle i alderen 3 til 99 år. Vi er stolte af kvaliteten på vores møbler og ikke mindst af, at alle vore møbler er produceret i Danmark af vores leverandør gennem mere end 25 år.

 

Til de mindste kan vi bla. tilbyde solide sengeheste, som sikrer at hverken barn eller dyne falder ud af sengen. Barnet sover trykt og varmt hele natten. Når barnet bliver større kan sengehestene afmonteres nemt og enkelt.

 

Til de lidt større børns senge tilbyder vi rutchebaner, der kan bruges som en sjov og hurtig måde at komme ud af sengen på om morgenen eller hvad med en hyggelig legehule under en halvhøj seng?

 

Til de store børn kan vi tilbyde skriveborde under højsenge, reoler og skabe. Modeller med skrivebord kan senere bygges om til en almindelig køjeseng med 2 køjer, når det er overnatning til vennerne der er behovet.

 

Alle senge kan ændres til det man har behov for. Højsenge kan blive lave, enkeltsenge kan blive til køjesenge, køjesenge kan blive til seng og skrivebord osv. Send os en mail hvis du har spørgsmål.

TOP